Certificaten

SDR heeft verschillende certificaten zoals: het VCA** en de CO²-prestatieladder. Deze certificaten zijn belangrijk voor het waarborgen van de veiligheid en duurzaamheid.

VCA is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Met een VCA-certificaat leggen wij de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. Wij vinden veilig en gezond werken belangrijk.

De CO²-Prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven helpt bij het reduceren van CO². Zowel binnen de bedrijfsvoering, als in projecten. Wij worden jaarlijks getoetst door een onafhankelijke en betrouwbare Certificerende Instelling (CI). Hierdoor hebben wij gegarandeerd een werkend CO²-managementsysteem. De jaarlijkse toetsing gaat over de ambities, reductie en continue verbetering. Voor meer informatie kunt u kijken op www.skao.nl

Naast deze certificaten zijn wij ook een erkend leerbedrijf. Wij bieden de studenten een mooie leeromgeving met deskundige begeleiding en passende werkzaamheden. Zo leren studenten het vak in de praktijk en hebben ze straks een betere kans op de arbeidsmarkt.