Beschoeiing

Een beschoeiing slaan is een specialistisch werk. SDR heeft ruim 25 jaar ervaring met beschoeiing, alleen al om deze reden durven wij onszelf specialist te noemen. SDR weet als geen ander welke factoren bepalend zijn voor een goede schoeiing die jaren lang recht blijft staan.

Factoren voor een goede beschoeiing zijn onder andere: Grondsoort, waterdiepte, wind, materiaal en budget. Deze factoren zijn bepalend voor de prijs van uw beschoeiing.

Een goedkope beschoeiing bestaat overigens niet denken wij. Het is op zich niet zo moeilijk een goedkope beschoeiing te leveren dat doen vele bedrijven. Het is wel wat ingewikkelder een beschoeiing te plaatsen die jaren op z’n plek blijft staan.

Daarom komen wij graag bij u langs. Uw wensen staat centraal voor wat jet soort beschoeiing betreft. Er zijn namelijk vele manieren om uw land te beschermen tegen water.

Soorten beschoeiing:

  • Hardhouten beschoeiing; ziet er robuust uit, kan tegen een stoot en gaat zeer lang mee
  • Beschoeing van combischoten; boven water hardhout, onder water zacht hout. Beschoeiing gaat lang mee.
  • Natuurlijke beschoeiing; een natuurlijke oever kan worden aangelegd in zeer veel uitvoeringen. Wij hebben een uitgebreide ervaring met natuurlijke beschoeiing. Beschoeiing kan lang mee gaan.
  • Beschoeiing van kunststof, metaal of ander materiaal behoort ook tot de mogelijkheden