Loonbedrijf

Service Dienst Reeuwijk

GWW

SDR is een veelzijdig en dynamisch bedrijf dat u met de juiste middelen van dienst is. Wij opereren door heel Nederland vanuit onze standplaats Reeuwijk.

SDR richt zich volledig op de sectoren Grond, Weg en Waterbouw ( GWW), cultuurtechniek en het bouwrijp maken van terreinen.

De missie van Service Dienst Reeuwijk is u van dienst te zijn, onze naam spreekt dat duidelijk uit. Dit doen wij op een efficiënte manier. Wij werken met korte lijnen, één aanspreekpunt en heldere uitgangspunten.

Op deze manier zijn wij in staat vakkundig te werken tegen lage kosten.

Hieronder een overzicht van onze diensten. Eén ding hebben echter al onze diensten gemeen: de kwaliteit, de snelheid en onze flexibiliteit vind u gegarandeerd terug in het eindproduct.

Grond Weg en Waterbouw (GWW)

De activiteiten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw omvatten onder andere:

  • Beschoeiingen
  • Natuurvriendelijke oeververdedigingen
  • Damwanden
  • Bruggen
  • Steigers
  • Bouwrijp maken voor woning- en utiliteitsbouw
  • Sloopwerkzaamheden

Cultuurtechnisch

Cultuurtechniek bij SDR omvat de volgende activiteiten:

  • Alle voorkomende soorten maaiwerk, gazons, sportvelden, bermen maaien met klepelmaaier, zo nodig met verlengde mast, cyclomaaien, frontmaaien en bosmaaien.
  • Baggeren van watergangen en vijvers met kranen, zuigwagens of zuigers, al dan niet met afvoer van bagger met gesloten kipwagens.
  • Krozen van watergangen met maaikorf, sloten opschonen met zijdelingse slootreiniger, handkrozen en wallenfrezen.

Zaagwerk

Nederland kent veel houtwallen, jonge houtwallen , maar ook vele oude prachtige houtwallen. Het onderhoud van een houtwal is een specialisten werk. Het onderhoud van een houtwal vaak gepaard met de nodige moeilijkheden, daar de te onderhouden bomen meestal niet op ooghoogte staan. In de praktijk betekend dat: hoge onderhoudskosten door de inzet van specialisten, hoogwerkers en voor lange tijd afgesloten wegen.

SDR heeft voor het onderhoud van houtwallen een oplossing die in één keer al deze moeilijkheden oplost. Een door een trekker aangedreven zaagbladsysteem, bediend door ervaren specialisten. Dit beproefde systeem staat voor snel, professioneel en relatief goedkoop onderhoud.

Behalve voor het onderhoud van houtwallen kan dit systeem op talloze manieren worden ingezet voor het snoeien, afkorten en onderhouden van hoge en volwassen bomen.

Verhuur

Het is natuurlijk niet ondenkbaar dat u tijdelijk machines of mensen tekort komt.
Geen enkele probleem, Service Dienst Reeuwijk verhuurt mensen en materiaal. U moet hierbij denken aan grondwerkers, zelfstandige hoveniers, machinisten en chauffeurs. Trekkers, kranen, rupsdumpers of een bulldozer, wij kunnen u alles leveren.

Gladheidbestrijding

Wij hebben veel ervaring met gladheidsbestrijding in alle vormen en maten. Wij kunnen uw oprit, wegen en terreinen sneeuwvrij maken en/of de gladheid bestrijden.

Deze dienst zetten wij in voor zowel bedrijven als particulieren! Wij kunnen u ook het benodigde strooizout (bulk of big bags) leveren.

Mobiel nummer voor gladheidbestrijding 24/7 bereikbaar: 06-22229974

Noodpompen

Het kan niemand zijn ontgaan. Immers, de berichtgeving de afgelopen jaren in het nieuws was overvloedig. Bijna net zo overvloedig als de regen. Dit zorgt voor veel overlast in het Westland, de omgeving Boskoop en de Krimpenerwaard. In veel gevallen zijn door inzet van de pompen van SDR grote problemen voorkomen.

Mobiel nummer voor calamiteiten 24/7 bereikbaar: 0654392031

Door het inzetten van onze vele pompen van 8 tot 20 m3 pst/min. konden we in geval van calamiteiten grote excessen voorblijven.

Ook in de toekomst zullen wij deze diensten met voortvarendheid aanpakken, zowel voor waterschappen, gemeenten als voor bedrijven.

Wij kunnen 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor u zijn.